Welkom bij Rob van Dort

Hoogwaardige producten en diensten moeten verkocht worden. Door kundige ondernemers en Sales & Management Professionals aan de juiste klanten.

Herkent u één van onderstaande 4 stellingen?
1. Als ondernemer. Sales- en Management Professional heeft u te maken met veranderingen. De concurrentie is actief en neemt marktaandeel over. Om zakelijk succesvol te zijn én te blijven en de omzet te verhogen is het belangrijk dat u en uw organisatie zich blijven ontwikkelen.
2. Door de groei van de economie hebben veel commerciële bedrijven in Nederland behoefte aan nieuwe Sales & Management Professionals. Uw onderneming ook.
3. Accountmanagers, managers en directeuren willen vaak om de 3-4 jaar wisselen van functie omdat zij behoefte hebben aan een nieuwe interne of externe uitdaging. Hierdoor ontstaan vacatures.
4. Een Sales of Management Professional functioneert niet meer goed en verlaat uw organisatie. U zoekt een nieuwe en bekwame professional.


Werving, Selectie & Coaching van Sales & Management Professionals
Rob van Dort is Raadgever voor Ondernemers en specialist in omzetverhoging. Rob is sinds 1995 een expert in Werving, Selectie & Coaching van Sales & Management Professionals in de technische- & vastgoedsector en de zakelijke dienstverlening. Door Sales & Management Coaching haalt Rob het beste uit mens & organisatie naar boven waardoor zij zakelijk succesvoller worden.
Elke kandidaat die via Rob van Dort wordt aangenomen levert hij af met een handleiding bij de persoon en geeft de kandidaat in het 1e jaar Coaching waardoor hij/zij in het 1e jaar zo succesvol mogelijk is.

Wat is uw vraag?
Heeft u een vacature voor een Sales of Management Professional of heeft u een zakelijk of persoonlijk vraagstuk waar u een professionele oplossing voor zoekt? 
Neem dan contact op met Rob via rob@robvandort.nl of maak een afspraak met hem via +31 (0)6-1870 4510.
Rob van Dort is ook buiten kantooruren bereikbaar.