Referenties

De vele inzichten die ik heb gekregen tijdens de Management Coaching van
Rob van Dort pas ik dagelijks toe. Het heeft mij direct, blijvende en verrassende resultaten opgeleverd.

Ing. Marc van Leuven MBA
Algemeen directeur EKB Groep BV
Member of the TKH Group, Beverwijk


Door de Sales & Management Coaching ben ik krachtiger, communicatiever en succesvoller geworden. Binnen een half jaar had ik de investering al 8x terugverdiend.

Eric Proper, Directeur / Eigenaar
Salaris Netwerk Nederland
Hilversum / Woudsend

   
Een dag Sales & Management Coaching met veel nieuwe inzichten waar ik binnen mijn bedrijf veel mee kan. Ik ging er sceptisch naar toe, ben blij dat ik ben gegaan. Boven verwachting. Bedankt!!  

Richard Scherpen, Directeur
RS Contracting BV, Coevorden

 
Het was voor mij een zeer aangename professionele samenwerking met Rob van Dort. Zowel de selectieprocedure als de follow-up coaching verliepen zeer efficient en deskundig.

Joaquim de Matos, Managing Director
Netzsch Pompen Nederland BV, Vleuten

 
Prachtig en innovatief concept! De profielen geven een gedegen inzicht en biedt sterke en minder sterke kanten. Hierna coacht Rob gepassioneerd naar nieuwe vaardigheden en mindset om het talentenpotentieel dat in je zit operationeel te maken.

Johan van Luik, IT Auditor
Ministerie van Financien

Rob van Dort heeft ons door de jaren heen diverse keren geholpen met het vinden van geschikte verkoopmedewerkers. Naast een gedegen eerste intakegesprek door Rob alsmede een tweede gesprek met onze mensen, heeft Rob van Dort via het Talentenprofiel de potentiele kandidaten gescreend in al hun persoonlijkheidskenmerken. Daardoor hadden wij op voorhand al een goed en diepgaand beeld van de persoon in kwestie. Mede door de uitslag van de profielen zijn we ook met kandidaten niet in zee gegaan, omdat vooraf al bleek dat ze niet in ons team zouden passen. Degenen die we wel hebben aangenomen zijn in de eerste maanden na indiensttreding nog een aantal keren gecoacht door Rob van Dort waardoor ze snel in staat waren een waardevolle bijdrage te leveren. En dat zo’n succesvolle samenwerking lang kan standhouden blijkt wel uit het feit dat de eerste medewerker die door Rob geleverd is, na bijna 12 jaar nog steeds met veel plezier bij KORS NV aan het werk is.

 
M.H. (Michaël) Kors MBA
Directeur/Eigenaar KORS NV, Lochem"Een belangrijke succesfactor is dat je de juiste mensen op de juiste plek krijgt. Dat doe je door te kijken waar je huidige medewerkers goed in zijn en ze op een plek te zetten waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Dennis Gouka, CEO
 
 
Wat is als zeer plezierig heb ervaren, is dat ik een spiegel voorgehouden heb gekregen, die mij attent heeft gemaakt op de talenten die in mij zitten. Die gebruik ik nu.

Henk ten Brink, Algemeen Directeur
Bouwmij Hendriks, Assen


"Mijn ervaring in een samenwerking met Rob van Dort

Vanuit mijn sollicitatieprocedure bij Weidmuller Benelux ben ik in contact gekomen met Rob van Dort. Voor mij een hele nieuwe ervaring betreft selectie voor de juiste kandidaat voor de desbetreffende functie. Wat mij opviel is dat het eerste gesprek zeer professioneel en gelijktijdig informeel was wat in het eerste kwartier veel vertrouwen gaf, voor mij een belangrijke basis voor een goed interview.

In het verleden verschillende assessment testen ondergaan waarin IQ en observatie van rollenspellen een belangrijke factor waren om uiteindelijk een advies af te geven of je wel of niet geschikt bent voor de functie welke je ambieerde. Mij werd gevraagd een online test te maken waar profielen worden opgemaakt vanuit emotionele intelligentie, gedrag, drijfveren, talent en stress. Een test die nog leuk is om te maken ook!

De uitkomst van deze test gebaseerd op bovenstaande profielen geven een persoonlijke weergave welke mij confronteerde met een spiegel waaruit een persoonlijk “boek” is ontstaan met mijn persoonlijke gebruiksaanwijzing en verbeterpunten alles inclusief een mooie grafische weergave welke overzichtelijk samenvat waar ontwikkelingen mogelijk zijn.

Alle uitkomsten van de gemeten profielen staan in relatie met elkaar. Een talentscore geeft aan of het desbetreffende deel van het gemeten profiel wat verbeterd kan worden ook haalbaar is.

Onder zeer betrokken begeleiding gaan we een samen afgestemd coaching traject in wat uiteindelijk zal leiden tot het nog succesvoller uitvoeren van werkzaamheden met een goede balans tussen werk en privé wat uiteindelijk weer een bijdrage levert aan een nog gelukkiger leven.

Gerrit Jan van Dijk, Sales manager
Weidmuller Nederland BV, Hilversum

  

Een Talentenprofiel met Management Coaching heeft mij het inzicht gegeven hoe ik effectiever kan communiceren over onze doelstellingen om deze versneld te kunnen realiseren.

Harry Doedens, Financieel Directeur
Heras B.V. Oirschot

 

 Voor mij zijn door het profiel en tijdens deze Sales & Management Coaching kostbare verbeterpunten naar voren gekomen. Deze coaching kwam voor mij op het juiste moment.

Wim Boere, directeur
BespaarAdviesDienst Nederland, Weiteveen

 

 Ik heb me door de profielen en de maatwerk Sales & Management Coaching persoonlijk ontwikkeld. Heb veel praktische informatie gekregen waar ik mee aan de slag kan.                   

Gerrit Zandman, Directeur/Eigenaar
Bruinsma Kantoor Efficiency, Hardenberg

 

Jezelf als techneut blijven ontwikkelen en bijblijven met ontwikkelingen is belangrijk. Ik heb door alle profielen en coaching keuzes gemaakt, stel meer vragen, geniet nog meer en heb ondanks mijn leeftijd (71) nog steeds veel werk.

Ing. Jacques Bouwhuis
JB ICT Consulting, Emmen

 

Ik heb ontdekt wat mijn echte kwaliteiten zijn en kan mijn angsten omzetten in kracht. Nu weet ik wat ik waard ben.

Anita Pit 

 

Heb geleerd dat het bij het oplossingsgericht coachen van mensen de kunst is om anderen te helpen zelf tot oplossingen te komen. Het resultaat van de Management Coaching is opmerkelijk: ik houd tijd over! Dat is een heel ander leven dan vroeger. Veel meer energie, veel meer genieten, veel meer rust. Ik ervaar heel veel flow, ook zakelijk."

Ing. Marc van Leuven MBA
Algemeen directeur EKB Industriële Automatisering

 

Rob heeft ons doelgericht gecoacht na het maken van een profiel. Ik was erg sceptisch. We kregen accurate en verhelderende inzichten in onze sterke/zwakke kanten. Het was verbluffend, eye openers en zeer effectief.

Ingeborg Beugel
Redacteur NRC, Griekenland deskundige

 

Opvallend raak geschoten! Wanneer ik denk: ˜Nee, dat heeft geen betrekking op mij. Kom je er achter dat dit eigenlijk wel zo is. Zo worden keuzes in de toekomst makkelijker.

Mr. Otto van de Vliet, Notaris

 

Door de profielen en Sales & Management Coaching heb ik een verandering ondergaan in mindset en vraagstelling. Ik ben anders gaan solliciteren en heb op 47 jarige leeftijd een mooie baan gevonden als Office Manager.

Kathinke Kuijl

 

Ik had behoefte aan zakelijke groei. Ik besloot om een Talentenprofiel te laten maken. De uitslag in privesessies opgehelderd. Indrukwekkend. De Sales heeft duidelijk een boost gekregen.

Ronald Peet
Ondernemer / Algemeen directeur

 

Door Management Coaching heb ik meer respect gekregen voor wie ik ben en wat ik voel. Ik ben daardoor steeds meer mezelf. Mijn talenten en eigenheid zijn nu puur en krachtig.

Nathasja Gootjes
HR Manager Concorde Group BV

 

Wat ik vooral geleerd heb is, dat je in jezelf moet blijven geloven. Overtuigt zijn van je eigen kunnen, zonder arrogant te worden. Gewoon laten zien wie je bent en wat je kunt.

Rick Kramer, Technisch directeur
Bouwmij Hendriks

 

Onder leiding van Rob jezelf de vraag stellen. Meer doen in minder tijd, levert interessante inzicht op welke direct bruikbaar zijn. Time is money, nietwaar!

Raymond Smeets
Sales Director Heras International BV