• Rob's twee boeken over succes

Rob's twee boeken over succes

In 2011 heeft Rob van Dort zijn eerste boek geschreven, 'Creëer je eigen Succes'.
In april 2020 is Rob's tweede boek uitgekomen, 'De vernieuwde zakelijkheid' die hij samen met Ronald Rhijnsburger heeft geschreven.
In juli 2020 komt Rob's eerste boek ook als
e-book uit.

Het boek 'Creëer je eigen Succes':
Je hebt de wens om succesvol te zijn, je wilt nog succesvoller worden of je wilt succes behouden. Je hebt het gevoel dat je veel meer kunt, maar het komt er nog niet uit. Klinkt dat bekend? Dan heb je nu het goed boek gevonden.

Succes is geen kwestie van geluk hebben. Het is een kwestie van werken aan je geluk en succes creëren. Dit boek laat zien welke succesfactoren bepalend zijn om succesvol(ler) te zijn en te blijven.
'Creëer je eigen Succes' zet de verschillende succesfactoren voor je op een rijtje. Wat opvalt is dat alle factoren elkaar beïnvloeden en versterken. Juist de integratie van alle succesfactoren brengt succes binnen handbereik, zowel zakelijk & privé.

Daarbij biedt dit boek een schat aan praktische verhalen en gouden tips van 28 bekende Nederlanders, ondernemers, coaches en andere professionals als het gaat om het behalen van succes en datgene wat voor hen leidend is geweest.

Het nieuwe boek, 'De vernieuwde zakelijkheid' is in april 2020 uitgekomen. De auteurs zijn Rob van Dort & Ronald Rhijnsburger.  

Het boek 'De vernieuwde zakelijkheid' geeft ondernemers, directeuren en zakenmensen m/v een vernieuwende blik over hoe zij op een simpele manier direct en duurzaam succes kunnen bereiken.
Rob en Ronald nemen u in hun boek mee naar een volgend level. Door een andere kijk, manier van denken, communiceren en handelen zult u efficiënter, krachtiger en meer empathisch in het leven komen te staan. Succes is een manier van leven en ligt in elke actie besloten.

In het theoriegedeelte worden oude patronen, structuren en systemen kritisch onder de loep genomen. Een nieuwe manier van benaderen als mens wordt hier inzichtelijk gemaakt. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Het praktijkgedeelte geeft u praktische, direct toepasbare en waardevolle handvatten die kunnen leiden tot constructieve ideeën waardoor succes heel gewoon blijkt te zijn.

Meer weten?
Bestel dan het boek op www.devernieuwdezakelijkheid.nl

Hoogwaardig & betaalbaar