• Wandel Coaching

Wandel Coaching

Wanneer je als ondernemer, directeur, manager of sales professional veel aan je hoofd hebt of moeilijke beslissingen moet nemen dan biedt een wandel coaching met Rob van Dort een heerlijke ontspanning waar vernieuwende inzichten uit naar voren komen. Zeker als je in de natuur of aan zee loopt. Elke wandel coaching is uniek en gebaseerd op 'De vernieuwde zakelijkheid', de simpelheid van direct en duurzaam succes.

Wandel Coaching met Rob stimuleert ook om vrijer te spreken en ‘out of the box’ te denken waarbij ook oplossingen naar voren komen voor een probleem of vraagstuk. Tijdens een wandeling kunnen mensen ook vaak gemakkelijker en vrijuit praten. Je hoeft elkaar niet in de ogen te kijken. De frisse buitenlucht, de mooie omgeving en letterlijk meer ruimte om je heen dragen daar ook toe bij.

Stilte creëert vernieuwende inzichten
Stiltes voelen niet ongemakkelijk, maar eerder natuurlijk bij Rob. En stiltes kunnen heel functioneel zijn. Als ze natuurlijk aanvoelen geven ze rust en ruimte om te ervaren en te voelen wat er wordt besproken en gebeurt. Ook dat helpt om op andere gedachten te komen en de juiste beslissingen te nemen.

Kwaliteit op maat.