•  'Creëer je eigen Succes' en 'De vernieuwde zakelijkheid'

'Creëer je eigen Succes' en 'De vernieuwde zakelijkheid'

Wil je meester worden over het creëren van je eigen succes?
Wil je jezelf op persoonlijk of zakelijk vlak ontwikkelen?
Ben je toe aan duurzaam succes en geluk in je leven?
In 2011 schreef ik mijn eerste boek “creëer je eigen succes”, in 2020 heb is hier een interactief e-book van gemaakt. Wat zijn de succesfactoren en hoe pas je die doelgericht toe? Het e-book daagt je uit om aan jezelf te werken.

In het boek staan ook interviews met bekende Nederlanders, ondernemers, coaches en andere professionals, die een schat aan praktische tips geven, over hoe je je eigen succes kunt realiseren.
Je kunt tijdens het lezen in het interactieve e-book jouw leer- en actiepunten zelf invullen.

In mijn 2e boek “De vernieuwde zakelijkheid, de simpelheid van direct en duurzaam succes”, wordt er ingegaan op hoe je het beste met de ontwikkelingen van deze tijd kunt omgaan. Hoe je jezelf kunt vernieuwen en dit direct kunt toepassen in je persoonlijke en zakelijke leven. Het boek daagt je uit om oude patronen los te laten. En door anders te gaan kijken en communiceren zullen win-win, direct en duurzaam succes de uitkomst zijn.

Je kunt de boeken afzonderlijk van elkaar lezen, maar ze vullen elkaar goed aan, waardoor er een nog beter resultaat zal ontstaan. Ik wens je heel veel inzichten en inspiratie toe tijdens het lezen! Duurzaam succes is voor iedereen weggelegd.

Pas de tips en adviezen toe en geef je zelfvertrouwen een boost.

Vanaf 17 juli 2020 zijn beide boeken op de nieuwe website van www.robvandort.nl via de webshop bestelbaar.