Nieuws

Meer Vrouwen Naar De Top In 2022!

VROUWEN NAAR DE TOP IN 2022!
Rob van Dort helpt!

MKB Nederland schrijft: Een betere doorstroming van vrouwen naar hogere en topfuncties is 
niet alleen een maatschappelijk maar ook vooral een bedrijfseconomisch belang.

Het aantal vrouwen in raden van commissarissen en bestuur stijgt weliswaar van jaar op jaar, maar in
een erg traag tempo. Versnelling is noodzakelijk.

Vrouwen coachen naar een topfunctie in het MKB of Grootbedrijf Succescoach Rob van Dort helpt (aanstaande top)vrouwen om die topfunctie te krijgen die zij ambiëren. 

Rob van Dort Coach

Na een intakegesprek maakt de kandidaat eerst een Talentenprofiel die inzicht geeft in haar talenten, drijfveren, gedrag en stressniveaus. Rob helpt vrouwen om een realistisch doel voor een topfunctie bij een ideale organisatie helder te krijgen.

Tijdens de praktisch en direct toepasbare Succes Coaching op maat, krijgt de topvrouw meer zelfkennis, een helder en realistisch beeld voor de toekomst en een boost in haar zelfvertrouwen. Rob zet vrouwen in hun kracht, helpt om mogelijke blokkades op te lossen en laat hen (weer) in zichzelf geloven.

De vrouwen leren hoe zij leiderschap kunnen nemen, hoe zij doelen en resultaten nog gemakkelijker kunnen realiseren, hoe zij interne- en externe cliënten kunnen lezen, waardoor de communicatie op elk niveau nog beter verloopt. Zij leren hoe conflicten te voorkomen of snel op te lossen. Ook leren zij om in balans te zijn, waardoor dit een positieve uitwerking heeft op hun privé- en zakelijke leven.

Nieuwe mogelijkheden voor Topvrouwen binnen het MKB en Grootbedrijf
Rob van Dort helpt de topvrouwen om die topfunctie te vinden die het beste bij hen past. U gaat het verschil maken t.o.v. andere kandidaten die zich aanbieden. 

Sollicitatie Coaching & Succes Coaching
Heeft u uw ideale functie gevonden, dan kunt u ook bij ons terecht voor Sollicitatie Coaching en Succes Coaching tijdens het eerste jaar, om daardoor met zekerheid succesvol te zijn op de werkvloer.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email