Rob’s boeken

Ervaar een boost in uw business!

Rob's twee boeken over succes

Het 1e boek van Rob van Dort ‘Creëer je eigen succes’ was snel uitverkocht. In april 2020 is Rob’s tweede boek uitgekomen, ‘De vernieuwde zakelijkheid’, de simpelheid van direct en duurzaam succes. 

In juli 2020 heeft Rob van zijn eerste boek een interactief E-book gemaakt die ook heel gemakkelijk leesbaar en direct toepasbaar is. U wordt meegenomen naar een hoger level en het toepassen leidt tot een boost in uw business. 

Nieuw verschenen E-book:

Creëer je eigen succes

Wil je meester worden over het creëren van je eigen succes? Wil je jezelf op persoonlijk en/of zakelijk vlak ontwikkelen? Ben je toe aan direct en duurzaam succes en geluk in je leven?

In 2011 schreef ik mijn eerste boek “Creëer je eigen Succes”, in 2020 heb is hier een interactief E-book van gemaakt. Wat zijn de succesfactoren en hoe pas je die doelgericht toe? Het E-book daagt je uit om aan jezelf te werken.

In het boek staan ook interviews met bekende Nederlanders, ondernemers, coaches en andere professionals, die een schat aan praktische tips geven, over hoe je je eigen succes kunt realiseren.

Je kunt tijdens het lezen in het interactieve E-book jouw leer- en actiepunten zelf invullen.

Beoordeling:
4.5/5
Beoordeling:
4.5/5

Nieuw verschenen:

De vernieuwde zakelijkheid

Het nieuwe boek, ‘De vernieuwde zakelijkheid, de simpelheid van direct en duurzaam succes’ is in april 2020 uitgekomen.  

Het boek ‘De vernieuwde zakelijkheid’ geeft ondernemers, directeuren en zakenmensen m/v een vernieuwende blik over hoe zij op een simpele manier direct en duurzaam succes kunnen bereiken.
Rob en Ronald nemen u in hun boek mee naar een volgend level. Door een andere kijk, manier van denken, communiceren en handelen zult u efficiënter, krachtiger en meer empathisch in het leven komen te staan. Succes is een manier van leven en ligt in elke actie besloten.

In het theoriegedeelte worden oude patronen, structuren en systemen kritisch onder de loep genomen. Een nieuwe manier van benaderen als mens wordt hier inzichtelijk gemaakt. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Het praktijkgedeelte geeft u praktische, direct toepasbare en waardevolle handvatten die kunnen leiden tot constructieve ideeën waardoor succes heel gewoon blijkt te zijn.