Rob’s boeken

Geef uw business een boost...

Direct toepasbare boeken!

Rob’s eerste boek, ‘Creëer je eigen succes’ is in 2011 verschenen en blijvend actueel. In 2020 is het boek als interactief E-book verschenen. Het helpt ondernemers om alle succesfactoren te bundelen en direct succes te ervaren. 

In 2020 is Rob’s tweede boek ‘De vernieuwde zakelijkheid’ verschenen. Dit boek helpt ondernemers en zakenmensen om direct en duurzaam succesvol te zijn.

 

Nieuw verschenen E-book:

Creëer je eigen succes

Wil je meester worden over het creëren van je persoonlijke- en zakelijke succes? Wil je jezelf op persoonlijk en zakelijk vlak ontwikkelen? Ben je toe aan direct én duurzaam succes en geluk in je leven? Dan heb je met dit E-book het juiste boek in handen. 

In mijn eerste interactieve E-book, “Creëer je eigen Succes”, neem ik je als lezer mee naar een hoger level. Je wordt geïnspireerd om jouw succesfactoren helder te krijgen. Wat zijn die succesfactoren en hoe pas je die doelgericht toe? Het combineren van deze succesfactoren leidt tot direct en duurzaam succes. Zowel zakelijk & privé. 

In het boek staan ook interviews met bekende succesvolle Nederlanders, ondernemers, coaches en andere professionals, die een schat aan praktische tips geven, over hoe je je eigen succes kunt realiseren.

Je kunt tijdens het lezen in het interactieve E-book jouw persoonlijke leer- en actiepunten zelf invullen waardoor je jouw persoonlijke succesplan hebt.

€ 19,95

Beoordeling:
4.5/5
Beoordeling:
4.5/5

€ 39,95

eBook:
€ 29,95

Het boek voor ondernemers die succesvol willen zijn!

De vernieuwde zakelijkheid

Het boek, ‘De vernieuwde zakelijkheid, de simpelheid van direct en duurzaam succes’ heeft al veel ondernemers geholpen succesvol(ler) te zijn.  

Het boek ‘De vernieuwde zakelijkheid’ geeft ondernemers, directeuren en zakenmensen m/v een vernieuwende blik over hoe zij op een simpele manier direct en duurzaam succes kunnen bereiken.
De auteurs nemen u in hun boek mee naar een volgend level. Door een andere kijk, manier van denken, communiceren en handelen zult u efficiënter en krachtiger in het leven komen te staan. Succes is een manier van leven en ligt in elke actie besloten.

In het theoriegedeelte worden oude patronen, structuren en systemen kritisch onder de loep genomen. Een nieuwe manier van benaderen als mens wordt hier inzichtelijk gemaakt. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Het praktijkgedeelte geeft u praktische, direct toepasbare en waardevolle handvatten die helpen om direct succesvoller te zijn.