Succescoach

Succescoach geeft direct succes!

Succescoach Rob van Dort geeft succes coaching die begint met het luisteren naar uw zakelijke en/of persoonlijke vragen en het stellen van kernvragen waardoor we direct tot de kern komen van uw vraag of probleem. Hierna krijgt u als ondernemer, directeur, zakenman/-vrouw praktische Succes Coaching op maat van Rob van Dort.

U krijgt praktische en vernieuwende inzichten,  meer zelfkennis, een boost in uw zelfvertrouwen, nieuwe positieve energie, praktische en direct toepasbare oplossingen voor uw vragen. 

Uw vragen kunnen zijn:

Succes Coaching voor Vrouwen

Als Succescoach helpt Rob van Dort vrouwen om weer geloof in zichzelf te krijgen. Door praktische oefeningen krijgen vrouwen direct zelfvertrouwen. Zij komen in hun kracht te staan en krijgen inzicht in wat voor hen het beste is om te gaan doen. Dat kan zakelijk, privé en persoonlijk zijn. Ook helpt Rob met het oplossen van blokkades.

Door een Talentenprofiel geeft Rob van Dort inzicht in de talenten, het gedrag, de drijfveren en stressfactoren van vrouwen. Rob’s Succes Coaching op maat helpt vrouwen om te gaan doen wat voor hen het beste is. Rob begeleidt hen waar mogelijk bij het stap voor stap realiseren van hun droom.

De vrouwen die Succes Coaching van Rob van Dort krijgen gaan het beste uit zichzelf halen. Zij gaan dat zelf doen maar hoeven het niet alleen te doen.

Succes Coaching in vernieuwend Leiderschap & Management

Vernieuwend Leiderschap zorgt dat u de juiste dingen doet. Vernieuwend Management zorgt dat u de juiste dingen in één keer goed doet. Rob van Dort helpt als Succes Coach om dit te realiseren.

U krijgt meer zelfkennis, mensenkennis en wordt nog duidelijker in uw communicatie. U krijgt innerlijke rust en uw  zelfvertrouwen krijgt een boost. Vernieuwend Leiderschap & Management leiden tot persoonlijk Meesterschap.

U gaat ervaren dat u betere resultaten bereikt in minder tijd. Elke Succes Coaching is maatwerk, de hernieuwde inzichten, kennis & kunde praktisch & direct toepasbaar.

Succes Coaching in Sales

Meer verkopen in minder tijd. Dat kan iedereen leren. Elke senior en elke junior. De hulpvraag vanuit uzelf of de organisatie vertaalt Rob van Dort naar maatwerk Succes Coaching in Sales.

Indien gewenst begint u eerst met het maken van een Talentenprofiel Sales die inzicht geeft in uw kwaliteiten, talenten, gedrag, drijfveren, stressfactoren en aandachtspunten. Daarna legt Rob in één dag uw Talentenprofiel uit en krijgt u Succes Coaching op maat.

Hierna plannen we Succes Coaching op maat in waardoor u direct meer verkoopt in minder tijd omdat ideale cliënten bij u gaan kopen. Zowel het Talentenprofiel als de Succes Coaching zijn praktisch & direct toepasbaar. 

Succes Coaching in Praktische Marketing

Succesvol worden en blijven als ondernemer begint met de vragen:

Wie bent u?, Wat doet u (wat is uw grootste kwaliteit en wat juist niet)?, Hoe doet u dat?, Voor wie doet u dat?, Met welke normen en waarden doet u dat?

Rob van Dort kan u als Succes Coach helpen om dat helder te krijgen. Hierna kunt u vanuit zelfvertrouwen in één minuut vertellen wie u bent, wat u doet, hoe, voor wie en met welke normen en waarden.  Hierdoor wordt succes heel gewoon!

Succes Coaching ‘on the management job’

Wat doet u als ondernemer, CEO, directeur, (Sales)manager allemaal goed, en wat kan beter? Wat kan slimmer en effectiever?

Als Succescoach loopt Rob van Dort een halve dag met u mee. Hij observeert wat u goed doet en wat u beter en effectiever kan. U maakt bij Rob geen fouten! Daarvoor wist u niet dat u dingen anders en effectiever kon doen. Na een gesprek of activiteit evalueren we gezamenlijk en krijgt u praktische coaching en tips die u direct kunt toepassen. U zult ervaren dat hierna meer en betere resultaten het gevolg zijn. 

Succes Coaching ‘on the Sales job’

Meer verkopen in minder tijd met een beter resultaat is het gevolg van Rob Succes Coaching ‘on the Sales job’.

We gaan trainen in uw praktijksituatie, met echte klanten. Van het maken van afspraken, verkoopgesprekken voeren, offertes maken tot het realiseren van winstgevende opdrachten.

De kennis en kunde die Rob van Dort overdraagt als Succes Coach is praktisch, vernieuwend en direct toepasbaar. Rob leert u ook om uw klanten te kunnen lezen waardoor u direct en duurzaam succesvol wordt. 

 

Zo maakt u uw Talentenprofiel

Voor het maken van uw Talentenprofiel klikt u op https://www.sisurvey.eu
Voer uw code in en beantwoord de vragenlijsten.