Commercieel manager bij Rots Maatwerk

Wegens een sterke groeidoelstelling is een vacature ontstaan voor een: COMMERCIEEL MANAGER M/V die nieuwe deuren opent voor Rots Maatwerk. Rots Maatwerk B.V. uit Brummen (Gld.) is marktleider in maatwerk projecten in de buitenruimte. “Laten we de stad mooier maken” is wat Rots Maatwerk in Nederland en internationaal met 33 specialisten al bijna 20 jaar […]

Uitvoerder bij Rots Maatwerk

Rots Maatwerk is marktleider voor maatwerk natuursteen, fonteinen en verlichting in de buitenruimte. Zij maken de mooiste projecten, zowel in Nederland als in het buitenland.

Projectleider Middenspanning bij Schneider Electric

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering. Met behulp van een open platform bieden zij geïntegreerde efficiënte oplossingen voor onder andere huizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën in meer dan 100 landen.

Hoofd Bedrijfsbureau bij Rots Maatwerk

Rob van Dort heeft de juiste kandidaat gevonden voor de functie van Hoofd Bedrijfsbureau bij Rots Maatwerk in Brummen. De kandidaat voelt zich als een vis in het water en is succesvol in zijn nieuwe functie. Rots Maatwerk is een specialist in de buitenruimte.

Technisch Sales Professional bij M.C. Technology

M.C. Technology v.o.f. in Heerhugowaard is een klein bedrijf met veel technische kennis en technische producten. Rob van Dort doet de Werving & Selectie van een Technisch Sales Professional voor hun groeiende onderneming.

Invloedrijke Accountmanager v/m The Romo Group Nederland

Voor het topbedrijf The Romo Group Nederland in Houten werft en selecteert Rob van Dort een Invloedrijke Accountmanager v/m voor de regio’s Groningen / Friesland / Drenthe / Overijssel / Gelderland / NO Polder en voor Zuid Nederland. De vacature is ingevuld met twee vrouwelijke topkandidaten.