Talentenprofielen

De juiste beslissingen!

Succescoach Rob van Dort helpt bij het bouwen aan sterke organisaties, het oplossen van problemen, leggen van een degelijk fundament onder teams en het opleveren van enthousiaste en succesvolle individuen in sales, leiderschap en management. Goed gereedschap is het halve werk!

Talentenprofielen geven inzicht in de talenten, het gedrag, de zakelijke drijfveren en stressfactoren van mensen. 

Rob van Dort is in de zakenwereld ruim 26 jaar dé Successpecialist die Talentenprofielen toepast bij Succes Coaching voor zakelijke groei en persoonlijke ontwikkeling, bij Troubleshooting, Werving & Selectie en Assessment & Advies op maat.

Door inzicht, mensenkennis en Succescoaching worden de juiste beslissingen genomen, lossen problemen op, gaan mensen zich nog meer focussen op waar zij het beste in zijn, krijgen zij zelfvertrouwen en is direct en duurzaam succes het resultaat.

Gedragsprofiel

Onderzoek naar menselijk gedrag geeft aan dat mensen effectiever worden naarmate zij zichzelf beter kennen. Wie de eigen kwaliteiten kent en zich tegelijkertijd bewust is van zijn tekortkomingen, kan een strategie ontwikkelen om op een goede manier te reageren op de eisen die de omgeving stelt. Ons gedrag is een essentieel en integraal onderdeel van wie wij zijn.

Veel van dat gedrag is ‘aangeboren’, het zit in onze genen. Een deel van ons gedrag komt voort uit hoe we zijn grootgebracht. Aangeboren en/of aangeleerd, menselijk gedrag is het beste te omschrijven als de waarneembare interactie van een individu met de omgeving. Het is de universele taal van ‘hoe we doen’.

Stressprofielen

Werken kan stress opleveren, ook als u werk doet dat u veel plezier geeft. Een zekere mate van stress is heel normaal en draagt zelfs bij aan goede werkprestaties.

Maar te veel stress, of stress die te lang aanhoudt, kan een wissel trekken op uw succes, productiviteit, gezondheid en emotionele welzijn.

Uw vaardigheid om met stress om te gaan kan het verschil betekenen tussen succes en falen in een gegeven rol, functie of werkomgeving. Aanhoudende stress op het werk kan leiden tot gezondheidsproblemen, psychische problemen, (ziekte)verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Zakelijke Drijfverenprofielen

Inzicht in onze drijfveren helpt ons te begrijpen WAAROM we de dingen doen die we doen.

Het Drijfveren Profiel meet het relatieve belang van een zestal drijfveren.

Die zes zijn: de Intellectuele, Zakelijke, Sociale, Esthetische, Individualistische en Ideële drijfveer.

Het geeft inzicht in wat ons werkelijk interesseert en wat ons aanzet tot het nemen van actie. Onze drijfveren hebben veel te maken met de doelen die we nastreven om ons leven en werk zinvol te maken.

Zo maakt u uw Talentenprofiel

Voor het maken van uw Talentenprofiel klikt u op https://www.sisurvey.eu
Voer uw code in en beantwoord de vragenlijsten.